Madla Kiropraktorklinikk

Madla Kiropraktorklinikk ble etablert i 1996. På klinikken finner du kiropraktorer med over 25 års erfaring. Vi strekker oss alltid etter å gi beboere i Stavanger og omegn best mulig kiropraktisk behandling. På Madla Kiropraktorklinikk finner du profesjonelle behandlere med glød for sitt fag.

Vi er en familieklinikk som behandler pasienter i alle aldre. Vi har kiropraktorer som har spesiell interesse, samt dyktig kunnskap innenfor alle behandlingsområder: spedbarn, barn, gravide, eldre, kronikere og akutte pasienter. Vi har også erfaring med behandling av toppidrettsutøvere. Vi tar også i mot forsikringspasienter.

Har du plager som skyldes nedsatt funksjon i nerve-muskel-skjelett systemet? Da er kiropraktikk en effektiv form for behandling.

Lokasjon

Klinikken finner du i 4. etasje på Amfi Madla, noe som gjør det enkelt for alle å komme til behandling. Madlakrossen er et knutepunkt for kollektiv trafikken. Senteret har stor parkeringsplass, samt heiser.

Veibeskrivelse

Du finner oss i 4. etasje på Amfi Madla. Benytt heisene som ligger ved Synsam i 1. etasje eller Intersport i 2. etasje. Ta heisen til 4. etasje. Gå til enden av gangen, og deretter til venstre inn den røde glassdøren. Gå forbi toalettene og da skal du finne venteværelset vårt på venstre siden.

Parkering

Vi anbefaler å laste ned parkeringsappen til Amfi Madla som heter «parklink». Det er 2 timer gratis parkering på senteret.