Picture 013

Hva er en kiropraktor?

En kiropraktor er spesielt utdannet til å behandle kroppens muskler og ledd med hendene. Derfor kan en kiropraktor finne smertekilder i senefester, muskulatur, ledd og skjelett som gjør at du har nakke eller ryggsmerter. Det tar seks år å bli en godkjent kiropraktor, og kiropraktikk er nå en integrert del av det etablerte helsevesenet.

Hvordan kan en kiropraktor hjelpe?

Plages du med smerter i rygg eller nakke, eller har fått en prolaps vil som oftest en kiropraktor kunne hjelpe deg. Rygg- og nakkesmerter er den vanligste årsaken til at folk oppsøker kiropraktor, men hodepine, svimmelhet, skuldersmerter er også smerter en kiropraktor kan hjelpe deg med. Har du smerter/symptomer  som du er usikker på om  kiropraktoren er riktige plassen for å oppsøke hjelp? Gjennom sin utdannelse tilegner kiropraktorene seg en teoretisk og praktisk viten, for å ta stilling til hvorvidt nettopp du er egnet til kiropraktorbehandling. Ta gjerne også direkte kontakt med oss på telefon for mer detaljerte spørsmål.

Kiropraktikk

  • omfatter diagnostikk, behandling og forebyggelse av plager i bevegelseapparatet og nervesystemet.
  • som behandlingsmetode, har som målsetting å gjenopprette normal funksjon i bevegelsesapparatet og nervesystemet når feilfunksjoner har oppstått.
  • ordet kiropraktikk er av gresk opprinnelse og betyr å behandle med hendene.