Kort introduksjon

Madla Kiropraktorklinikk ble etablert i 1996. På klinikken finner du kiropraktorer med over 25 års erfaring. Vi strekker oss alltid etter å gi beboere i Stavanger og omegn best mulig kiropraktisk behandling. På Madla Kiropraktorklinikk finner du profesjonelle behandlere med glød for sitt fag.

Hos oss trenger du ikke henvisning

Vi er offentlig godkjente kiropraktorer og fungerer også som primærkontakt. Dette innebærer at du som pasient kan komme direkte til oss uten legehenvisning. Kiropraktoren kan sykemelde, samt henvise til spesialist, fysioterapi og rekvirere til røntgen, ultralyd, CT og MR undersøkelse. Vi samarbeider også med lokale fysioterapeuter, akupunktører, massør og røntgeninstitutt.

Våre pasienter

Vi er en familieklinikk som behandler alle aldre. Vi har kiropraktorer som har dyktig kunnskap innenfor alle områder: spedbarn, barn, gravide, eldre, kronikere og akutte pasienter. Vi har også erfaring med behandling av toppidrettsutøvere, fra tidligere samarbeid med toppidrett ved St.Svithun Videregående skole og gjennom trener roller i ulike idrettsforeninger. Vi tar også i mot forsikringspasienter.

Har du plager som skyldes nedsatt funksjon i nerve-muskel-skjelett systemet, er kiropraktikk en effektiv form for behandling.

Lokasjon

Klinikken finner du i 4. etasje på Amfi Madla, noe som gjør det enkelt for alle å komme til behandling. Madlakrossen er et knutepunkt for kollektiv trafikken. Senteret har stor parkeringsplass, samt heiser.

Veibeskrivelse

Du finner oss i 4. etasje på Amfi Madla. Benytt heisene som ligger ved Synsam i 1. etasje eller Intersport i 2. etasje. Ta heisen til 4. etasje. Gå til enden av gangen, og deretter til venstre inn den røde glassdøren. Gå forbi toalettene og da skal du finne venteværelset vårt på venstre siden. Vel møtt!

Ps. Til deg som kjører anbefaler vi å laste ned parkeringsappen til senteret som heter «parklink». Det er gratis parkering i 2 timer.

Våre ansatte

Kiropraktor Siv Rita Eikeskog

Doctor of Chiropractic. Graduerte fra Palmer College of Chiropractic,Iowa, U.S.A. i 1994. Har også grunnfag og mellomfag i kroppsøving.

Kiropraktor Bjarte Ravnås

Doctor of Chiropractic. Graduerte fra Palmer College of Chiropractic,Iowa,U.S.A. i 1993.

Kiropraktor Jørund Imislund

Master of Chiropractic. Graduerte fra Anglo-European College of Chiropractic. Har også Medisin Grunnfag fra Bjørknes Høyskole.

Kiropraktor Sara Ravnås

Master of Chiropractic. Graduerte fra Anglo-European College of Chiropractic. Har også Bachelor i Biokjemi fra UiS og Medisin Grunnfag fra Bjørknes Høyskole.